23 October 2008

Eh? Salah Tu!


Orang kata nama menunjukkan karakternya. Kalau namanya bermaksud “pemimpin” ia akan bersifat seperti pemimpin. Dalam kes ini nama saya juga tak terkecuali. 
Nama saya adalah :

NUR MOHD SYAFIQ  AZUAN AL-AS’SAD BIN SUDIRMAN

(Nama yang kontroversi setiap kali mengisi boring rasmi kerana tidak cukup kotak. Aduh!)
Tetapi ia akan mempunyai maksud  yang lain sekiranya di tulis seperti ini?
 Yeh? bila masa ayah ku Sukarno?
Arkh! Itu bukan nama aku!

2 comments:

azaHmaeL said...

heh. panjang betul name kaw hahaha mmg kontrovesi gile sebb tak cukup ruang :)

aswad pulak tu die type? ke mmg die tgk kaw hitam (aswad=hitam) hahahaha

sukarno?? kaw lahir kat indon yeh??

betul la kate kaw, name melambangkan segala-gala nya. see aku dah interprete everything hahaha

Syafik said...

Aswad tu sepatutnya As'sad (Singa) Aum!

Ayah ku pula Sudirman. Haha. Adeh zah.. Salah interpret le dah nama aku lepas ni.

Post a Comment

Hantarkan maklum-balas anda kepada penulis. Maklum balas anda adalah perlu untuk :

1) Memastikan penulis tidak bercakap sorang-sorang.
2) Tahu siapa anda, dan melompat ke blog anda juga.
3) Membuatkan penulis terus tersenyum-perasan dan terus menulis.

Sekian. :)

Terima Kasih kerana membaca! :D