31 October 2008

Rindu waktu dulu

Baru tadi saya meluncur (surfing) Internet dan kemudiannya terhenti di halaman Fotopages sahabat saya Shadie dan terbaca Entry beliau tentang My JB Photographer Family. Melihat gambar-gambar tu, Oh.. betapa saya merindui waktu itu.. :)

 
Ajek, ayares, haris,lan rasso,fendy,ditto,azmeir,daus,mega,tea_o,apis,bob dsn syafik (aku)
missing in shot: radiohed, ika shazreen, hakim
(Lagi gambar di fotopages beliau disini)

Ps : Shadie, kau tak rindu aku ke?

Pss : Jom kita main "chicken google " lagi nak? Peekok! :D

Psss : Hahaha. Aku rindu waktu dulu. Isk..

6 comments:

azaHmaeL said...

hoowwhoo kompo lawa. alangkah indah kalaw saya berada di JB juga muahahaha

Syafik said...

azaHmael : Jom la datang JB! Nanti Tikah bawak kau pusing2 sini. :)

susu dan biskut... said...

hee..
jelesnya...

Jannah said...

Hey you..akhirnya jumpa your blog..eh you kenal Lan Rasso juga? I know the guy from online jek..weh selamat menghadapi minggu peperiksaan :)

Reds said...

Waa...syafiq...x beritahu pun kau ade blog...xpe2 aku dh save...Gmbr kat atas tu mmg mengimbau kenangan lalu...hehe

Syafik said...

susu dan biskut : jeles ke? Tak yah la.

Jannah : huahua. Lan rasso ? Kenal2.. dulu cuba memburu dia untuk dijadikan guru tapi dia tak mau. :)

Reds : Haha. saya pun tak tau abg ada blog. baru jumpa dekat pangkalan tikus mondok. :p . Hehe. bila kita nak pi picnic lagi neh? kene buat purposal kat ayares la kita. :)

Post a Comment

Hantarkan maklum-balas anda kepada penulis. Maklum balas anda adalah perlu untuk :

1) Memastikan penulis tidak bercakap sorang-sorang.
2) Tahu siapa anda, dan melompat ke blog anda juga.
3) Membuatkan penulis terus tersenyum-perasan dan terus menulis.

Sekian. :)

Terima Kasih kerana membaca! :D