07 November 2008

Malam Tadi kan..

Serius.. memang tak tahu SN ada datang JB. Lama tak check forum.
Nasib baik geng Lubuk Tikus Anggun roger.

Saiful Nang datang JB
Oh.. muka aku masih lagi blur2.. ( Baru lepas main futsal laa)

ps : Terima kasih kepada Abg ajek ( Gambar kat atas tu yang botak dan peluk perut) kerana me"Roger" saya. :D

pss: Foto ehsan oleh castrodesauza

6 comments:

azaHmaeL said...

SN???!! gilak!!!!

Syafik said...

azahmael : Eh? Betul la SN. Haha.. aku report Sn kau kata dia gilak. Haha.

Reds said...

hu... x ajak pun...

Koboi mana boleh minum air Susu!! said...

awat x roger aku syafik!!!

Syafik said...

@Reds : Alamak bang, saya pun tahu last minit. Huhu. Ampun..

@Koboi mana boleh minum air susu!! : Wah, panjangnya nama! Haha, Saya tahu ada TT petang tu, agak kelam kabut juga. Masa tu saya datang lewat.

Maaf ya abang-abang : Next time TT saya akan letak dia twitter supaya lebih mudah. :D

tak tau apaper said...

aku yang roger ko, ko cakap ajek roger.. ceh!! aku kicik hati sama nko!!!

Post a Comment

Hantarkan maklum-balas anda kepada penulis. Maklum balas anda adalah perlu untuk :

1) Memastikan penulis tidak bercakap sorang-sorang.
2) Tahu siapa anda, dan melompat ke blog anda juga.
3) Membuatkan penulis terus tersenyum-perasan dan terus menulis.

Sekian. :)

Terima Kasih kerana membaca! :D