01 November 2008

PORTFOLIO : My works



13 comments:

susu dan biskut... said...

Cepatlah hapdet!!!!
Muahaha~

Anonymous said...

betul betul betul :D

Tawel Sensei said...

Maaf diterima :P

Syafik said...

nanti la aku hapdate. Hehe.saborr~

Abqori said...

La, belum hapdate lagi ke? Dah berjanggut dah ese menunggu! ;))

Syafik said...

Dah hapdate laa~ :D

seth said...

nice bro....

Syafik said...

Tengs seth. :) Tapi rasanya kena menuntut dengan kamu lagi. ;)

Melancholic Fool said...

mak aih!

Are you kidding me? Are you kidding me?
sampai aku ade camera slr pun aku tak dapat nak lawan ko... da la aku masih tiru ko punye frame tu lagi...

huhu...

Emila Yusof said...

cantik semua gambar-gambar anda!

Syafik said...

@melancholic fool : aku mana ada frame da.. xda copyright. Ilmu untuk disebar2kan. aku pun masih kena banyak belajar lagi. :)

@Emila Yusof : Terima Kasih. ;)

waheda said...

u had done an impressive capture.... tertarik..menarik.. kau memg da bomb!!!!!
wow!! hehehehehe

hakimhh said...

bila la cikgu sapex the artiste nak ajar saya nih..
haaaiiihh.....

Post a Comment

Hantarkan maklum-balas anda kepada penulis. Maklum balas anda adalah perlu untuk :

1) Memastikan penulis tidak bercakap sorang-sorang.
2) Tahu siapa anda, dan melompat ke blog anda juga.
3) Membuatkan penulis terus tersenyum-perasan dan terus menulis.

Sekian. :)

Terima Kasih kerana membaca! :D