25 September 2009

Salam



Batuk.. batuk..[1] Kesempatan dalam entri segera ini, saya syafiq azuan memohon ampun dan maaf sekira ada tersalah kata, tersilap cara sepanjang saya menulis disitu dan disini, komen tak reply, mesej cbox tak balas, blog tak update [2]. Raya jemput datang ke rumah. Nanti dapat duit raya. Makan pun dapat. Keberkatan pun InsyaAllah dapat. Sengih*. Akhir kata Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua~!.

Nota kaki :
[1] Habuk. Blog buruk ni dah berhabuk.
[2] Ye.. saya nak start update le ni. :D

Baca lagi..

6 comments:

azaHmaeL said...

uhuk uhuk fuuh berhabuk (~~!)

selamat hari raya!! maaf zahir dan batin siffuu :D

Anonymous said...

siut...........cantik gle kot pic...!!

l e e said...

slamat hari raye~

Tawel Sensei said...

Assalamualaikum Capik!
Selamat hari raya juga dan ampun zahir batin ya pak!
Eh siapa yang nak beri duit raya tu?
Kekanda Capik ke? :P

'Cikgu Padi' said...

wah...selamat hari raye capid ku sayang...heheheh

Syafik said...

azahmael & Lee & Cikgu Padi : Selamat Hari Raya juga!!

Tawel Sensei : Ehem. Terbatut comel saya. Orang bekerja la kena bari duit raya.

Anonymous : Eh? Misterius!

Post a Comment

Hantarkan maklum-balas anda kepada penulis. Maklum balas anda adalah perlu untuk :

1) Memastikan penulis tidak bercakap sorang-sorang.
2) Tahu siapa anda, dan melompat ke blog anda juga.
3) Membuatkan penulis terus tersenyum-perasan dan terus menulis.

Sekian. :)

Terima Kasih kerana membaca! :D